ABK Building partner

20+ jaar leveren we de beste diensten van de hoogste ambachtelijke kwaliteit

Contacteer ons

Exterieure zonwering 

Zet de storende laagstaande zon buitenspel met zonwering van ABK Building Partner BV te Bree, op maat gemaakt voor jouw woning of bedrijf. De hoogste kwaliteit materialen tegen een zeer scherpe prijs. 

Verschillende opties voor zonwering

Iedere klant heeft andere voorkeuren en om aan hun wens te voldoen, biedt ABK Building Partner BV een breed scala aan opties voor zonwering van buitenaf. Een van de opties is zonwering, zoals een metalen of houten paneel dat op de gevels wordt aangebracht. Naast het elegant beschermen van uw gebouw, zorgen deze architectonische elementen ook voor een aanzienlijke energiebesparing. Voor gebouwen met veel glas en metaal voorkomen ze oververhitting. Waar is het van gemaakt? Aluminium, hout en terracotta.

Het voordeel van het werken met buitenbarrières is dat ze de zon en warmte onmiddellijk tegenhouden voordat ze je gebouw kunnen binnendringen. En afhankelijk van je keuze geniet je nog steeds ten volle van het licht dankzij de doorlaatbaarheid.

Alle soorten hebben ook hun eigen kenmerken op het gebied van zonwering. Zo zijn sommige opties beter in het buitenhouden van warmte en, afhankelijk van de locatie, ook in het verzachten van invallend licht.

ABK Building Partner BV kan u de volgende keuzes aanbieden:

  • Screens
  • Jaloezieën
  • Screens
  • Uitvalschermen
  • Markiezen

Maatwerk tegen een scherpe prijs

ABK Building Partner BV staat altijd open voor overleg. We moeten weten wat de wensen van de klant zijn en dan presenteren we alle mogelijke opties. Daarna begeleiden we onze dierbare klanten door de risico's en voordelen van elke keuze, inclusief de details. Zo bereiken we een win-win oplossing voor beide partijen.

Alle onderdelen voor je zonwering worden altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect in je project passen. We meten de afmetingen, kiezen het beste materiaal, ontwerp en de beste kleur voor jouw behoeften. Daardoor zorgen ze ook voor optimale resultaten bij het blokkeren van zonlicht en warmte.

Vraag vandaag nog je opmeting en offerte aan via het ABK BUILDING PARTNER contactformulier voor een snel antwoord en een oplossing voor jouw ideale zonwering.

We proberen je te ondersteunen in het hebben van een aantal visies over onze zonwering. Neem gerust een kijkje naar enkele recente werken aan de hand van deze foto's. Hopelijk doet u inspiratie op om uw woning of kantoor in de omgeving van Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant mooier en mooier in te richten.

ABK Building Partner

Renoveren kan tijd kosten, maar ABK Building partner BV geeft prioriteit aan tijdsefficiëntie. Wij verkorten het lange proces zonder de kwaliteit in gevaar te brengen.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0467 09 41 89
E-mail: [email protected]
BTW: BE0804 704 179

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Sint Jozefstraat 26, 3960 Opitter

Gratis offerte

Neem contact op met de professional, je krijgt snel antwoord en bent klaar voor de enorme en indrukwekkende veranderingen.