ABK Building partner

20+ jaar leveren we de beste diensten van de hoogste ambachtelijke kwaliteit

Contacteer ons

Dakbedekking voor professionals in steeldeck 

Voor industriële gebouwen en bedrijfspanden moeten we soms zorgvuldiger kiezen omwille van hun werking. Hoogwaardige dakbedekking kan dan zeer essentieel zijn. ABK Building Partner BV zorgt ervoor dat u een passende oplossing op maat biedt voor uw eisen industrie. 

De populairste keuze voor kantoorbedrijven: Het stalen dek

In de meeste industriële gebouwen stellen wij onze klanten altijd voor om het dak te bedekken met een steeldeck. Dit zijn dunne stalen panelen die gevouwen zijn om extra stevigheid te krijgen. Handig voor grote overspanningen, waardoor ze ideaal zijn voor bijvoorbeeld logistieke magazijnen. Het voordeel is dat ze als dragende constructie kunnen dienen. Indien nodig kan er een isolatielaag en vervolgens een dakafdichting op de platen geplaatst worden.

Het belangrijkste is dat stalen vlonders hun voordelen behouden vanaf het bouwproces tot de eindfase van het afgewerkte gebouw. Het is ook bestand tegen weersinvloeden. Door de lange levensduur is het een uitstekend constructief raamwerk tegen natuurrampen en aantasting door ongedierte.

Stalen daken worden vaak gebruikt voor platte maar ook hellende daken en kunnen ook worden gebruikt om je gevel te beschermen. Ze vereisen weinig tot geen onderhoud en zijn extreem licht.

Maar daarnaast zijn er natuurlijk veel opties op het gebied van hoogte, dikte, afwerking met dakramen, kleur, afmetingen, enz. op basis van je eigen voorkeur. 

Aanbevolen materiaal voor gevelbekleding: Leisteen

Het huis is het meest essentiële deel van ons leven omdat we er meer dan 50% van onze tijd doorbrengen. Zou je een groot deel van het huis kiezen voor de minste kwaliteit? Natuurlijk niet. Ook particulieren kunnen rekenen op de service van ABK Building Partner BV voor dakbeplating. Stalen dek kan hier ook voor gebruikt worden, maar voor woningen wordt vaak voor leisteen gekozen. Omdat het esthetisch aantrekkelijk is, meestal meer dan een eeuw meegaat (alleen kleine reparaties die nodig zijn), van nature schimmel- en brandwerend is, en ook een laag waterabsorptievermogen heeft.

APK Building Partner BV biedt vele soorten leisteen om het dak te bedekken en andere opties voor materialen die ideaal zijn voor het bedekken van zowel gevels als hellende daken. Indien nodig kan ook hier extra isolatie worden aangebracht. Houd de warmte buiten in de hete zomers, of zet de storende laagstaande zon buitenspel met zonwering van Bree op maat voor jouw woning of bedrijf!

ABK Building Partner

Renoveren kan tijd kosten, maar ABK Building partner BV geeft prioriteit aan tijdsefficiëntie. Wij verkorten het lange proces zonder de kwaliteit in gevaar te brengen.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0467 09 41 89
E-mail: [email protected]
BTW: BE0804 704 179

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Sint Jozefstraat 26, 3960 Opitter

Gratis offerte

Neem contact op met de professional, je krijgt snel antwoord en bent klaar voor de enorme en indrukwekkende veranderingen.