Gevelbekleding en renovatie met hout, trespa, sidings en meer!

Contacteer ons

Gevelbekleding en renovatie met hout, trespa, sidings en meer!

Contacteer ons

Gevelbekleding en renovatie met hout, trespa, sidings en meer!

Contacteer ons

Gevelbekleding en renovatie met hout, trespa, sidings en meer!

Contacteer ons
/

ABK Building Partner BV

Ondersteund door een team van drie bekwame en goed ervaren experts in gevelrenovatie of dakvervanging uit Bree, zal ABK Building Partner BV jouw opdracht tot in de puntjes uitvoeren. Wij renoveren en polijsten als nieuw, met een onbetwistbaar resultaat.

Om de paar jaar moeten we normaal gesproken gevelrenovatie uitvoeren, inclusief dakvervanging. We kunnen het werk aanpassen op vlak van esthetiek, functionaliteit en energie-efficiëntie. Tijdens de gevelrenovatie van een gebouw kan je ook het bestaande gebouw verbouwen of de verouderde, beschadigde structuur en bijbehorende elementen vernieuwen. Zoals we weten, omvat de gevel de externe decoratie van een huis of kantoor. We renoveren meestal kantoorgebouwen, maar we accepteren ook particuliere aanvragen.

vrijblijvende offerte

Featured Icon

Gevelbekleding & renovatie

Bescherm je gebouw tegen gure weersomstandigheden en investeer in gevelbekleding van ABK Building Partner BV in Bree. Met prachtige materialen van hoge kwaliteit die passen bij je persoonlijke voorkeuren en stijlen en meteen voor extra isolatie zorgen.

Lees meer
Featured Icon

Dakbedekking & renovatie

Voor industriële gebouwen en bedrijfspanden moeten we soms zorgvuldiger kiezen omwille van de sector. Wij zorgen ervoor dat ABK Building Partner BV u een passende oplossing op maat biedt.

Lees meer
Featured Icon

Zonwering

Zet de storende laagstaande zon buitenspel met zonwering van ABK Building Partner BV te Bree, op maat gemaakt voor jouw woning of bedrijf.

Lees meer

Betrouwbaar bouw- en renovatiebedrijf rondom Bree

Het bekleden van een gevel heeft veel voordelen. Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. ABK Building Partner BV maakt gebruik van een scala aan materialen, om de door jou gewenste stijl, structuur of kleur perfect te realiseren. Van hout, metaal, baksteen, vinyl, en composietmaterialen die aluminium, hout, mengsels van cement en gerecycled polystyreen.

Elk van deze materialen heeft zijn eigen voordelen en risico's, en wij begeleiden je bij je keuze. We zijn er om u te adviseren welk materiaal een duurzaam resultaat oplevert.

Tijdens de installatie wordt er ook een extra isolatielaag aangebracht, waardoor je energierekening meteen omlaag gaat. 

Met ABK Building Partner BV investeer je niet alleen in het uiterlijk van je woning, maar investeer je ook slim, en verstandig in de toekomst.

ABK Building Partner BV is gevestigd in Bree, werkzaam in Hasselt, Tessenderlo, Beringen, Bilzen, Maasmechelen en veel verder! (LimburgAntwerpen en Vlaams-Brabant)

Hoogwaardige materiaalopties

We hebben jarenlang onderzoek gedaan naar de beste materialen met de hoogste kwaliteit. Het totale aanbod van beschikbare materialen is vrij groot en elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken. Ons team zet ze graag voor elke klant persoonlijk op een rijtje.

  • Sidings: voorzien voor esthetische decoratie
  • Hout: oneindig veel mogelijkheden
  • Trespa: vezelplaten op houtbasis
  • Steel deck: dunne stalen panelen voor de gevel en het dak
Vraag je offerte aan

ABK Building Partner

Renoveren kan tijd kosten, maar ABK Building partner BV geeft prioriteit aan tijdsefficiëntie. Wij verkorten het lange proces zonder de kwaliteit in gevaar te brengen.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0467 09 41 89
E-mail: [email protected]
BTW: BE0804 704 179

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Sint Jozefstraat 26, 3960 Opitter

Gratis offerte

Neem contact op met de professional, je krijgt snel antwoord en bent klaar voor de enorme en indrukwekkende veranderingen.